Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi piaci körkép - 2014.03.15

Ezúttal hozzávesszük az olajat, aranyat, dollárindexet, forintpárokat is, hátha az összehasonlító függyvényelemzés még több információt biztosít a jövő heti kereskedéshez.

0 Tovább

Hétvégi piaci körkép - 2013.12.01

Ez a hét a GBP száguldásáról szólt, megnézzük, H1 függvényen miként lehet, mikor érdemes követni egy ilyen ritka agresszív mozgást.

A napos gyertyák számos esetben szép ellenálláshoz érkeztek, így igen izgalmas fejlemények várhatóak a következő 5 nap során.

0 Tovább

Hétvégi piaci körkép - 2013.11.17

Türelem és előre tervezés - mi más is menthetné meg a pénzünket olyan visszateszttel és fals jelzésekkel terhes heteken, mint az előző is volt. Az elsőszámú játékszabály továbbra is a tőke megőrzése, csak ezután lehet bármiféle profitban is gondolkozni.

0 Tovább

Hétvégi piaci körkép - 2013.11.09

Szép, volatilis mozgásokat produkáló hírektől terhelt héten vagyunk túl. A dollár magához tért, ezt valószínűsítettük mind technikai, mind fundemenntális alapokon. Hogyan tovább? - erről szól ez a 20 perc.

0 Tovább

Hétvégi piaci körkép - 2013.10.27

Az NZD és a CAD elgyengülése illetve az EUR szárnyalása hozhatott pénzt a héten a konyhára. Emellett hetek óta halljuk, hogy az USD-nek erősödnie kell, ehhez képest bizony kinyílt a pofonos láda és ütötték a zöldhasút, ahol érték. Újabb bizonyíték, miért nem a hírekre kereskedünk, hanem arra, amit a függvényen ténylegesen látunk. Azaz: Price Action Trading.

0 Tovább
«
1234

mangaforex

blogavatar

Gyertyaalapú tőzsdei kereskedés és mentoring

Utolsó kommentek